Proeverijen

een avond uit maar dan thuis

Thuis of op locatie, kwaliteitswijnen proeven samen met een adviseur hoe mooi is dat! Wines & Welcome geeft wijnproeverijen in de privé of zakelijke sfeer. Als onderdeel van een activiteitenplan voor uw bedrijf of vereniging, maar ook als programma bij uw businessclub. De enige voorwaarde is dat u houdt van wijn en ik verzorg graag de rest voor u.

Samen met uw familie, vrienden of relaties. Gezelligheid, sfeer en kwaliteit in een attractief programma om de wijn nog beter te leren kennen. Uiteraard proeven we alleen wat lekker is, maar dit is voor iedereen anders.

Sommige mensen drinken liever een jonge fruitige wijn en anderen houden juist meer van een volle krachtige wijn. Sommige drinken liever wit en anderen zijn meer van de rode wijn. Door het proeven van verschillende slokjes wijn komt u tot nieuwe ideeën. Aan het eind van de proeverij, nog dezelfde avond, kunt u de wijnen die u lekker vindt direct bestellen. En deze worden bij u thuisbezorgd. Hoe fijn is dat……

Een greep uit onze mogelijkheden:

 • Wijnproeverij standaard min. 4, 6 of 8 personen.
  U proeft 8 topwijnen uit verschillende landen Wit, rosé, rood en een keuze uit Port, likeur of dessertwijn.
 • Wijnproeverij uitgebreid min. 4, 6 of 8 personen.
  U proeft 12 top wijnen uit verschillende landen Wit, rosé, rood een Port en een likeur.
 • Wijnproeverij + mousserend min. 4, 6 of 8 personen.
  U proeft 14 topwijnen uit verschillende landen Mousserende wijnen, wijn een Port en een likeur of dessertwijn.
 • Wijnproeverij voor groepen vanaf 10 tot 24 personen op aanvraag.
 • Toch nog een andere wens? Liever een land, een thema of als wijn en spijs. Informeer naar de mogelijkheden middels het aanvraagformulier.

*Proeverijduur tussen de 1,5 en 2 uur met uitleg over de te proeven wijnen.Informeer naar de mogelijkheden